Es rotar klimatske naprave

Podjetje ES ROTAR Rotar Vid s.p. vam ponuja vrhunske znamke klimatskih naprav (MITSUBISHI ELECTRIC, DAIKIN, TOSHIBA, AIRWELL, PANASONIC …).

Imamo bogate in dolgoletne izkušnje z montažo in servisom klimatskih naprav, kar je naša konkurenčna prednost.

Opravimo ogled na mestu montaže klimatske naprave in vam svetujemo glede optimalne namestitve in prave moči klimatske naprave.

Današnje inverterske klimatske naprave so toplotne črpalke zrak-zrak, ki poleti zagotavljajo učinkovito hlajenje in razvlaževanje zraka, pozimi in v prehodnih obdobjih pa zelo varčno ogrevanje. To so t. i. split sistemi, ki so sestavljeni iz notranje in zunanje enote. Del sistema, ki je nameščen v prostoru, je notranja enota, tisti del, ki je nameščen na prostem (npr. ob hiši, na balkonu ali na strehi), pa je zunanja enota. Notranje enote so lahko stenske, stropne, talne, kasetne ali kanalske.

Na zunanjo enoto lahko priključimo do 8 različnih notranjih enot (t. i. multi-sistemi).

Uporaba KLIMATSKE NAPRAVE kot toplotne črpalke zrak-zrak za ogrevanje prostorov pomeni velik prihranek električne energije in enostavno ogrevalno rešitev. Za ogrevanje so primerne predvsem klimatske naprave, uvrščene v razred energetske učinkovitosti A+++, A++ in A+. Te imajo najvišji oziroma zelo visok kazalnik energetske učinkovitosti SCOP. Kot edini vir ogrevanja prostora pa so najzanesljivejše in najprimernejše klimatske naprave, ki ogrevajo tudi do -25 °C zunanje temperature, kot je npr. MITSUBISHI ELECTRIC, model MSZ-FH VEHZ. Takšna naprava predstavlja varčno in izjemno hitro ter enostavno rešitev za ogrevanje prostora.

Naroči

Vrhunske naprave in servis

Ohladite se z nami
Naroči